Διευθ.:
Λεωφ. Χατζηκυριάκου 15 - 17 • 18537 • Πειραιάς
Τηλ:
212 10 46158
Κιν:
698 72 88 502
Email:
info@digy.gr

Search Engine Optimization

Αποκτήστε πρόσβαση στα πλέον επαγγελματικά εργαλεία αποστολής Newsletter

Η αποστολή newsletter είναι μία από τις πιο αποδοτικές μορφές προώθησης στο internet, ειδικά όταν γίνεται σωστά.

Στο Digy.gr έχουμε εκτενή εμπειρία στο email marketing τόσο από την προώθηση των δικών μας υπηρεσιών όσο και από την υποστήριξη σε αυτό δεκάδων πελατών μας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε παρέχοντάς σας ό,τι χρειάζεται ώστε εσείς να εστιαστείτε στις πωλήσεις σας:

  • Εκπαίδευση και ανάπτυξη στρατηγικής για τον σωστό τρόπο συλλογής email, ανάπτυξης περιεχομένου, αποστολής newsletter.
  • Στήσιμο μηχανισμού συλλογής email στο site σας.
  • Μηχανισμό διαχείρισης λιστών.
  • Σχεδιασμό newsletter template
  • Μηχανισμούς και server αποστολής μαζικών email.
  • Μηχανισμούς reporting.
  • Ανάπτυξη ποιοτικού περιεχομένου.
  • Τεχνική υποστήριξη ώστε τα newsletter σας να φεύγουν γρήγορα, σωστά και να μην αναφέρονται ως spam (ανεπιθύμητα).

Τι ΔΕΝ κάνουμε:

  • Δεν παρέχουμε λίστες με email.
  • Δεν θα σας βοηθήσουμε να στέλνετε spam. Όλοι οι παραλήπτες των email σας θα πρέπει να έχουν ζητήσει να λαμβάνουν τα newsletter σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εργαλεία ανάλυσης

Το Google Analytics έχει δημιουργηθεί σε μια δυναμική, εύχρηστη πλατφόρμα αναφοράς, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια δεδομένα θέλετε να προβάλετε και να προσαρμόσετε τις αναφορές σας μόνο με μερικά κλικ.

 

Περιεχόμενο Analytics

Οι αναφορές περιεχομένου σάς βοηθούν να κατανοήσετε ποια τμήματα του ιστότοπού σας έχουν καλή απόδοση και ποιες σελίδες είναι οι πιο δημοφιλείς, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλύτερη εμπειρία για τους πελάτες σας.

 

Αναλυτικά στοιχεία κοινωνικής δικτύωσης

Ο ιστός είναι ένα κοινωνικό μέρος και το Google Analytics μετρά την επιτυχία των προγραμμάτων κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να αναλύσετε τον τρόπο που αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες σας με λειτουργίες κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας (όπως το κουμπί Google +1) και προσελκύονται στο περιεχόμενό σας στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

 

Αναλυτικά στοιχεία για κινητά

Με το Google Analytics μπορείτε να μετρήσετε τον αντίκτυπο που έχουν τα κινητά στην επιχείρησή σας. Επιπλέον, αν δημιουργείτε εφαρμογές για κινητά, το Google Analytics παρέχει πακέτο εργαλείων ανάπτυξης λογισμικού για iOS και Android, ώστε να μπορείτε να μετρήσετε το πώς χρησιμοποιούν οι χρήστες την εφαρμογή σας.

 

Αναλυτικά στοιχεία μετατροπής

Μάθετε πόσους πελάτες προσελκύετε, πόσες πωλήσεις κάνετε και πώς αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας οι χρήστες με τη βοήθεια των διάφορων λειτουργιών ανάλυσης του Google Analytics.

 

Αναλυτικά στοιχεία διαφήμισης

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις διαφημίσεις σας μαθαίνοντας πόσο καλά λειτουργούν οι διαφημίσεις κοινωνικής δικτύωσης, για κινητά, οι διαφημίσεις αναζήτησης και προβολής. Συνδέστε την δραστηριότητα του ιστότοπού σας στις καμπάνιες μάρκετινγκ που έχετε για να δείτε την ολοκληρωμένη εικόνα και να βελτιώσετε την απόδοση των διαφημίσεών σας.

Με τη δημιουργία Facebook application (εφαρμογές Facebook) έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε διαδραστικές (interactive) εφαρμογές, όπως παιχνίδια, διαγωνισμούς, ψηφοφορίες κ.ά., που θα ενδυναμώσουν το brand μας, αλλά και θα προσελκύσουν νέους "φίλους" (fans και likes).


Στη Digy.gr έχουμε δημιουργήσει πολλά διαφορετικά Facebook applications.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το δικό σας Facebook application.

Η διαφήμιση στο ιντερνετ γίνεται ολοένα και διασημότερη. Αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους. Οι κυριότεροι (και πιο εντυπωσιακοί ) είναι:

 

Στοχευμένη διαφήμιση

Γιατί με την διαφήμιση στο Facebook, θα εμφανιστείτε ΜΟΝΟ στο κοινό που έχετε στοχεύσει σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα τους,την ηλικία τους, το επίπεδο σπουδών τους, την περοχή που διαμένουν ή δουλέυουν κτλ.

 

Φθηνή διαφήμιση

Η διαφήμιση στο ίντερνετ, εκτός απο φθηνή ( με το κλίκ να ξεκινάει απο 1 Λεπτό του Ευρώ - 0.01 € ) , θα σας χρεώσει μόνο εκ του αποτελέσματος. Με άλλα λόγια, θα πληρώσετε ΜΟΝΟ άν κάποιος πατήσει πάνω στην διαφήμιση και δεί τον ιστότοπο σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όσο και αν προβάλεται η διαφήμιση σας και την βλέπει το κοινό, θα είναι εντελώς δωρεάν. Σκεφθείτε, στην τηλεόραση να παίζατε διαφήμιση, και αντί να πληρώνατε 30 € το δευτερόλεπτο, να πληρώνατε ουσιαστικά μόνο για αυτούς που τελικά αγόρασαν το προιόν σας. ΌΝΕΙΡΟ; Και όμως, αληθινό!

 

Αποδοτική διαφήμιση 

Οι κώδικες παρακολούθησης (tracking codes) θα σας μαγέψουν. Αρχικά θα παρακολουθούν τον επισκέπτη, ώστε να ξέρουν στο μέλλον πως να σας πουλήσουν περισσότερο! Επίσης θα ακολουθούν τον επισκέπτη "όπου και αν πάει" μέχρι να πετύχουν πώληση! ΜΑΓΙΚΟ; Και όμως, πραγματικό!

 

Πώς με βοηθάει;

Το Facebook μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τα like (Μου αρέσει) της σελίδας σας αλλα και τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας. Προσεγγίστε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή Οι χρήστες στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε.

 

Ιδανικό για διεθνής αλλά και για τοπικές επιχειρήσεις

Διαφημιστείτε σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο. Στοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές και πόλεις ή σε καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

 

Πληρώνετε μόνο για τα αποτελέσματα

Χωρίς επίσκεψη δεν υπάρχει χρέωση Η εγγραφή στο Google AdWords είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσει. Με άλλα λόγια, όταν η διαφήμισή σας έχει αντίκρισμα. Ξεκινήστε με οποιονδήποτε προϋπολογισμό Εσείς αποφασίζετε για το ποσό που θα επενδύσετε. Απλώς ξεκινήσετε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε και, στη συνέχεια, προσαρμόστε τον ανάλογα με τα αποτελέσματά σας. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν μια καλή αρχή με έναν προϋπολογισμό τουλάχιστον 50 € έως 100 €.

Περισσότερα Άρθρα...