Διευθ.:
Λεωφ. Χατζηκυριάκου 15 - 17 • 18537 • Πειραιάς
Τηλ:
212 10 46158
Κιν:
698 72 88 502
Email:
info@digy.gr

Windows Apps - Windows Store

Τα τελευταία χρόνια, η χρήση έξυπνων συσκευών τηλεφώνων (smartphones/iPhone) και tablets έχει αυξηθεί σημαντικά, ξεπερνώντας σε δημοφιλία τόσο τα ραδιοφωνικά μέσα όσο και τον έντυπο τύπο. Ήδη, οι αριθμοί διπλασιάστηκαν μεταξύ του πρώτου τριμήνου του 2012 και του πρώτου τριμήνου του 2013, ενώ προβλέπεται να δωδεκαπλασιαστούν μέχρι το τέλος του 2018. Η Digy.gr είναι μια εταιρία που πρωτοπορεί στην υλοποίηση mobile applications, δίνοντας τη δυνατότητα στην εταιρία σας να επεκταθεί χρησιμοποιώντας την κινητή συσκευή.

Δημιουργούμε εφαρμογές κατάλληλα διαμορφωμένες για την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας τις κινητές συσκευές ως ένα επιπλέον εργαλείο με το οποίο μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε. Τα mobile applications της Digy.gr προσφέρουν μοναδικό στυλ, ασφάλεια και λειτουργικότητα, ακόμη και σε offline mode, δίνοντας μια ολοκληρωμένη εφαρμογή προς χρήση. 

Στην Digy.gr , κατασκευάζουμε native εφαρμογές για συσκευές κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούν λογισμικά Android και iOS. Στο μεγαλύτερο κομμάτι των εργασιών για την εκπόνηση μιας τέτοιας εφαρμογής, ο προγραμματισμός για τα 2 αυτά λειτουργικά διαφέρει, οπότε και τα θεωρούμε 2 ξεχωριστές εφαρμογές. Λογισμικό iOS έχουν οι συσκευές iPhone, iPad και iPod touch, ενώ λογισμικό Android έχουν τα κινητά smartphones, αλλά και σχεδόν όλα τα tablets. 

 

Λειτουργικό Windows Phone 10

Windows Phone είναι η έκδοση του Λειτουργικού Συστήματος Windows της Microsoft για έξυπνα κινητά τηλέφωνα όπως για παράδειγμα είναι το iOS της Apple και το Android της Google. Aναπτύχθηκε στις αρχές του 2000, ενώ στις πρώτες εκδόσεις του είχε το όνομα Windows Mobile.

Από το 2010 μέχρι σήμερα οι πωλήσεις των Windows Phone έχουν αυξηθεί κατά πολύ και έφτασαν στο No2 των πωλήσεων στην κατηγορία των smartphones, ενώ υπολογίζεται από ειδικούς πως μέχρι το 2017 θα αυξηθούν κι άλλο οι πωλήσεις τους. Τέλος, είναι ένα λειτουργικό σύστημα που χαρακτηρίζεται πιο πολύ από την Nokia αφού όλη η πρώην σειρά της μοντέλων Lumia λειτουργεί μόνο με Windows Phone και εκτός από αυτό η Lumia μεσολάβησε έτσι ώστε η Microsoft να εξαγοράσει την Nokia.

Εδώ και λίγο καιρό η συνεργασία των δύο εταιρειών σταμάτησε και πλέον η Nokia έκανε ξεκίνημα πάλι μόνη της σχεδιάζοντας Android συσκευές, ενώ παράλληλα η Microsoft κράτησε την ονομασία Lumia. Τέλος, η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη δική της Windows Phone συσκευή με την εμπορική ονομασία “Microsoft Lumia 535”.

 

Τι Προσέχουμε

Βασικό κριτήριο των εργασιών για την ορθή λειτουργία της εφαρμογής σε όλες τις κινητές συσκευές είναι η προσαρμογή του κώδικα σε όλα τα διαθέσιμα λειτουργικά αλλά και των τεχνικών εξοπλισμών. Η διαχείριση του περιεχομένου των δυναμικών εφαρμογών γίνεται από ειδικά σχεδιασμένο πάνελ (back-end), το οποίο και φιλοξενείται σε ασφαλή web server. Η πρόσβαση σε αυτό γίνεται από οποιονδήποτε browser με την χρήση κωδικού πρόσβασης και όνομα διαχειριστή.

 

Στην Digy.gr, σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα GUI (Graphical User Interface), κάνοντας τις εφαρμογές μας μοναδικές. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα γραφικά στοιχεία (elements) της εφαρμογής ανασχεδιάζονται σύμφωνα με τα χρώματα και το στυλ της εφαρμογής.Η επιλογή του θέματος της εφαρμογής γίνεται από την αρχή σύμφωνα με τα χρώματα και το ύφος της επιχείρησης. Αρχικά, σχεδιάζουμε την εφαρμογή σε μακέτες, πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη.