Διευθ.:
Λεωφ. Χατζηκυριάκου 15 - 17 • 18537 • Πειραιάς
Τηλ:
212 10 46158
Κιν:
698 72 88 502
Email:
info@digy.gr

Καμπάνιες Google AdWords

Η διαφήμιση στο ιντερνετ γίνεται ολοένα και διασημότερη. Αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους. Οι κυριότεροι (και πιο εντυπωσιακοί ) είναι:

 

Στοχευμένη διαφήμιση

Πως θα σας φαινόταν αν έχετε μια πιτσαρία, και να μπορείτε να μοιράσετε φυλλάδια μόνο σε αυτούς που τρώνε πίτσα, και συγκεκριμένα την στιγμή που τους έχει ανοίξει η όρεξη για πίτσα και ψάχνουν τηλέφωνο να παραγγείλουν; ΌΝΕΙΡΟ; Οχι. Είναι πραγματικότητα. Γιατι με την διαφήμιση στο Google AdWords, θα εμφανιστείτε ΜΟΝΟ σε αυτούς που ψάχνουν εσάς, την δεδομένη στιγμή που σας ψάχνουν.

 

Φθηνή διαφήμιση

Η διαφήμιση στο ίντερνετ, εκτός απο φθηνή ( με το κλίκ να ξεκινάει απο 1 Λεπτό του Ευρώ - 0.01 € ) , θα σας χρεώσει μόνο εκ του αποτελέσματος. Με άλλα λόγια, θα πληρώσετε ΜΟΝΟ άν κάποιος πατήσει πάνω στην διαφήμιση και δεί τον ιστότοπο σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όσο και αν προβάλεται η διαφήμιση σας και την βλέπει το κοινό, θα είναι εντελώς δωρεάν. Σκεφθείτε, στην τηλεόραση να παίζατε διαφήμιση, και αντί να πληρώνατε 30 € το δευτερόλεπτο, να πληρώνατε ουσιαστικά μόνο για αυτούς που τελικά αγόρασαν το προιόν σας. ΌΝΕΙΡΟ; Και όμως, αληθινό!

 

Αποδοτική διαφήμιση 

Οι κώδικες παρακολούθησης (tracking codes) θα σας μαγέψουν. Αρχικά θα παρακολουθούν τον επισκέπτη, ώστε να ξέρουν στο μέλλον πως να σας πουλήσουν περισσότερο! Επίσης θα ακολουθούν τον επισκέπτη "όπου και αν πάει" μέχρι να πετύχουν πώληση! ΜΑΓΙΚΟ; Και όμως, πραγματικό!

 

Πώς με βοηθάει;

Το Google AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας. Προσεγγίστε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή Οι χρήστες στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε.

 

Ιδανικό για διεθνής αλλά και για τοπικές επιχειρήσεις

Διαφημιστείτε σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο. Στοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές και πόλεις ή σε καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

 

Πληρώνετε μόνο για τα αποτελέσματα

Χωρίς επίσκεψη δεν υπάρχει χρέωση Η εγγραφή στο Google AdWords είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσει. Με άλλα λόγια, όταν η διαφήμισή σας έχει αντίκρισμα. Ξεκινήστε με οποιονδήποτε προϋπολογισμό Εσείς αποφασίζετε για το ποσό που θα επενδύσετε. Απλώς ξεκινήσετε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε και, στη συνέχεια, προσαρμόστε τον ανάλογα με τα αποτελέσματά σας. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν μια καλή αρχή με έναν προϋπολογισμό τουλάχιστον 50 € έως 100 €.