Διευθ.:
Λεωφ. Χατζηκυριάκου 15 - 17 • 18537 • Πειραιάς
Τηλ:
212 10 46158
Κιν:
698 72 88 502
Email:
info@digy.gr

Google Analytics

Εργαλεία ανάλυσης

Το Google Analytics έχει δημιουργηθεί σε μια δυναμική, εύχρηστη πλατφόρμα αναφοράς, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια δεδομένα θέλετε να προβάλετε και να προσαρμόσετε τις αναφορές σας μόνο με μερικά κλικ.

 

Περιεχόμενο Analytics

Οι αναφορές περιεχομένου σάς βοηθούν να κατανοήσετε ποια τμήματα του ιστότοπού σας έχουν καλή απόδοση και ποιες σελίδες είναι οι πιο δημοφιλείς, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλύτερη εμπειρία για τους πελάτες σας.

 

Αναλυτικά στοιχεία κοινωνικής δικτύωσης

Ο ιστός είναι ένα κοινωνικό μέρος και το Google Analytics μετρά την επιτυχία των προγραμμάτων κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να αναλύσετε τον τρόπο που αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες σας με λειτουργίες κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας (όπως το κουμπί Google +1) και προσελκύονται στο περιεχόμενό σας στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

 

Αναλυτικά στοιχεία για κινητά

Με το Google Analytics μπορείτε να μετρήσετε τον αντίκτυπο που έχουν τα κινητά στην επιχείρησή σας. Επιπλέον, αν δημιουργείτε εφαρμογές για κινητά, το Google Analytics παρέχει πακέτο εργαλείων ανάπτυξης λογισμικού για iOS και Android, ώστε να μπορείτε να μετρήσετε το πώς χρησιμοποιούν οι χρήστες την εφαρμογή σας.

 

Αναλυτικά στοιχεία μετατροπής

Μάθετε πόσους πελάτες προσελκύετε, πόσες πωλήσεις κάνετε και πώς αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας οι χρήστες με τη βοήθεια των διάφορων λειτουργιών ανάλυσης του Google Analytics.

 

Αναλυτικά στοιχεία διαφήμισης

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις διαφημίσεις σας μαθαίνοντας πόσο καλά λειτουργούν οι διαφημίσεις κοινωνικής δικτύωσης, για κινητά, οι διαφημίσεις αναζήτησης και προβολής. Συνδέστε την δραστηριότητα του ιστότοπού σας στις καμπάνιες μάρκετινγκ που έχετε για να δείτε την ολοκληρωμένη εικόνα και να βελτιώσετε την απόδοση των διαφημίσεών σας.